четвер, 5 вересня 2013 р.

Мультані Мітті або Земля Фуллера - засіб для бездоганного вигляду шкіри у домашніх умовах

   
Земля Фуллера, відома як Мультані Мітті, широко відомий косметичний засіб для догляду за шкірою із давнини століть. Жінки Індії використовували його для оздоровлення проблемної шкіри, а саме таких ознак як акне, вугрі, шрами, себорея. Хоча зараз більшість користується готовою купованою продукцією, Мультані Мітті тримає свої позиції через ефективність і простоту у використанні.
   Особливо цей засіб дуже підходить для догляду за масною шкірою, оскільки Земля Фуллера, як ще його називають, має неймовірні властивості поглинати інші речовини. У цьому випадку бруд, мертві клітини і надлишок шкірного сала.
   Для жирної шкіри часто використовують такі маски: порошок Землі Фуллера змішують із куркумою і розчиняють трояндовою водою. Консистенція має бути рідкою. Нанести тонким шаром на обличчя, уникаючи зони навколо очей, дати висохнути і змити водою.
   Для нормальної та сухої шкіри: змішати тертий мигдаль, трояндову воду у Мультані Мітті. Для надто сухої шкіри воду можна замінити на молоко.
   Щоб позбавитися від прищів роблять таку пасту: порошок Землі Фуллера, нім, камфора і трояндова вода. Наносити на проблемні ділянки точково.
   Навіть якщо у вас немає жодних проблем із висипаннями, то змішавши порошок Мультані Мітті із ефірним маслом ви розгладите шкіру обличчя, наситите її мікроелементами, наситите вологою. 
   Якщо вам все ж таки ніколи готувати самостійно маску або цей товар є недоступним у вашій місцевості, то можна замовити маску для обличчя "Теджасвін", що включає у себе цей корисний для шкіри компонент.

Немає коментарів:

Дописати коментар