пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Очищення житла за допомогою коров'ячого посліду

   Якщо ви живете у орендованій квартирі, або до вас у цьому місці жили інші люди, або ж хтось із близьких хворів важким недугом чи навіть покинув своє тіло, вважається, що таке місце необхідно очистити. Надто, якщо ви відчуваєте тривогу, неспокій, страх, нічні кошмари, апатію.. Часто це може бути пов'язано із тією енергетичною інформацією, котру залишили інші живі істототи відчуваючи біль, муки, страждання. Місця де часто звучить лайка, образи, звинувачення, плач просочуються патогенною енергією, і притягують тонкі сутності, котрі живляться цими емоціями. Наводнюючи простір, вони провокують інших теж переживати подібні стани аби мати "їжу". Якщо ви вирішили перестати грати у ігри цих, по суті, не особливо розвинених сутностей, перевага котрих лише у тому, що більшість із нас їх не може бачити, то потрібно зробити ряд очищувальних процедур.


   Традиційними і дієвими способами є очищення водою, звуком (мантра, молитва, дзвоник, каратали, співоча чаша, гонг..), вогнем (воскова свічка, лампадка із топленого масла). Для ще більш ефективного оновлення житлового й робочого простору можна використовувати послід корови.
   Для тих, хто вперше про це чує, це ствердження може звучати якось занадто екзотично. Однак, цей спосіб очищення є найбільш древнім і ефективним у ведичному суспільстві. У наших селах донедавна теж використовували цей інструмент у побуті.
   Ось цікавий уривок із містико-пригодницького роману "Таємниця синьої гори" ведолога, нумеролога і цілителя Лалани:
   "- Сура! Давай вместе послужим Лакшми. Вот завтра она подойдет к нашим домам, а порог чисто вымыт твоим навозом. Лакшми обрадуется и войдет к нам. Чем у нас полнее дом, тем тебе будет больше доставаться еды. Сурочка! Ты ведь только что хотела это сделать! Дай навоза, нам еще янтры рисовать. А солнышко уже садится.
   Была среда.А каждую среду, вечером, женщины всей Ориссы чисто вымывали коровьим навозом пороги своих домов. Рисовали около входов янтры и другие благоприятные рисунки. Потому что четверг - день Лакшми. А богиня процветания заходит только в те дома, где чисто".
   Ведичний астролог Маріанна Полонські стверджує, що такі небажані гості у домі, як таргани, миші, комарі, мухи, ящірки і тому подібне може свідчити про наявність тамагуни у будинку або в умі (так, як дім, символічно представляє наш ум). Одним із ефективним способів очищення вона пропонує "помити дім із коров'ячим послідом, це очистить простір від психічного бруду".
   "Дрібка сухого коров'ячого кізяка на відро води - продовжує Маріанна - це еліксир для дома. Очищує від негативної психічної енергії. Особливо приділіть увагу куткам. Там частіше всього накопичується негативна енергія. Подивіться на будинок містичним зором, і ви побачите що вікна - очі, двері - рот, шафи і ящики - кишечник і так далі. Знайдіть відповідники своїх проблем із певними місцями у домі і наведіть там лад.
   Ви здивуєтеся, але стерильна чистота, так само може бути несприятливою, як і захаращений дім. У домі має бути достатньо простору, але не має бути пусто і стерильно! Це позбавляє дім творчої енергії.
   Після очищення дому із водою з коров'ячим кізяком, можна запалити спеціальні коржі із коров'ячого посліду або спеціальні благовоння. Після прибирання гарно звернутися до Всевишнього із проханням: як я очищаю дім від старого, того, що віджило і негативного, будь ласка, очисти мій ум від старого, того, що віджило і негативного".




Немає коментарів:

Дописати коментар